De Vleugel actueel

Schoolplein omgetoverd tot natuurspeelplaats 

Symbolisch werden de takken voor de poort doorgeknipt. Daarmee is de natuurspeelplaats officieel geopend. Hovenier Laurens nam een houten amulet in ontvangst, als dank voor zijn inzet en vakkundige leiding aan de ouders die samen hebben gewerkt, om deze natuurspeelplaats te realiseren.

Alle kinderen konden genieten van het samen ontdekken en spelen op de speelplaats en het natuurknutselen in het atelier. De leerlingen van groep 7-8 hadden spellen bedacht en uitgezet: flessenvoetbal, een skippybalrace, schminken, blote-voeten-pad en de jonge kinderen konden op het onderbouwplein zelfs een tractor rijbewijs halen! Iedereen kon bij de kraam van Jumbo een gezonde traktatie halen.

 

Opening voetbalkooi 

Woensdag 19 juni leerden onze leerlingen de nieuwste voetbaltrucs. Sport ID verzorgde die dag een voetbalclinic ter ere van de opening van het voetbalveld naast de school aan het Mozartplantsoen. Ook kinderen uit de buurt waren van harte welkom om mee te komen doen. 

Na de opening gingen de kinderen in en rond het veld aan de slag met de bal. Hoe maak je nu een geslaagde panna? Is het hooghouden van de bal moeilijk? Samen met de ouders wordt bekeken welke kinderen de mooiste ‘moves’ maken.

Bekijk de vlog van de gemeente Nieuwegein over de opening.


Op de website delen wij nieuws dat voor iedereen toegankelijk is. Via de app Klasbord geven leerkrachten meer informatie over de activiteiten van hun groep. Deze app met toegangscode is alleen voor ouders van de betreffende groep bedoeld.