Je ziet ze overal liggen in Nieuwegein: 'happy stones'. De opmerkzame wandelaar kán ze bijna niet missen, zoveel zijn het er inmiddels. Soms liggen ze heel zichtbaar op een hek of paaltje, soms een beetje verscholen onder een bosje of in een boom. Happy stones zijn kleine, beschilderde stenen, bedoeld om een glimlach op het gezicht van een voorbijganger te toveren. Zomaar een positief gebaar voor iemand die je niet kent, zonder dat je iets terug verwacht.

Wij zien graag veel blije gezichten in Nieuwegein. Daarom beschilderden leerlingen en ouders van De Vleugel samen stenen, die ze in de wijken rond de school hebben neergelegd. Daar liggen ze te wachten op die ene voorbijganger die ineens verrast een blik op ze werpt. Een selectie van de happy stones van De Vleugel is hier te zien. De leerlingen zijn benieuwd hoe hun stenen door Nieuwegein zwerven. Wie een steen van De Vleugel vindt kan deze via de website registreren.

Happy stone gevonden

Heb je een Happy Stone van De Vleugel gevonden? Vul dan hieronder je naam in, welke steen je hebt gevonden (het nummer) en waar je de steen hebt gevonden. Dan zorgen wij ervoor dat jouw naam bij de steen komt te staan.
Happy Stone 1 Happy Stone 2 Happy Stone 3

 

Happy Stone 4 Happy Stone 5 Happy Stone 6
Happy Stone 7

Happy Stone 8. Gevonden door: Ilja Burmanjer in park KokkeBogaard,Sven H in Fort Jutphaas

Happy Stone 9
Happy Stone 10 Happy Stone 11 Happy Stone 12
Happy Stone 13 Happy Stone 14 Happy Stone 15

Happy Stone 16.Gevonden door: Danijela van den Bosch bij Kruidvat Nedereindseweg

Happy Stone 17 Happy Stone 18
Happy Stone 19 Happy Stone 20 Happy Stone 21
Happy Stone 22 Happy Stone 23